Prezgodnji izliv elektro-terapija

Šokanten protiukrep za prezgodnji izliv

Prezgodnji izliv lahko sedaj odpravite kar z – ne boste verjeli – električnim šokom! Res je! Prezgodnji izliv je s to metodo samo še slab spomin. Ta metoda sicer v zadnjih mesecih že samo zaradi zanimivega načina delovanja žanje veliko zanimanja.

Najbolj tipični težavi pri moških, vsaj kar se tiče težav v postelji, sta prezgodnji izliv in slaba (šibka) erekcija. Sedaj pa obstaja novo zdravilo za te tegobe po imenu Vigore. Trenutno je najbolj prepoznavno v Veliki Britaniji (UK), lastniki blagovne znamke pa načrtujejo rešitev tudi v ZDA in drugje po Evropi.

Kaj torej je Vigore?

Gre za novo zdravilo proti težavam z erekcijo in za prezgodnji izliv. Kar 60% moških po 45. letu trpi za vsaj eno izmed teh težav. Zato ni presenetljivo, da se farmacevtska podjetja ukvarjajo s to težavo in iščejo vedno nove načine, kako izdelati čim bolj učinkovita zdravila.

Trenutno je Vigore med novinarji na medicinskem, life-style in spolnostnem področju vroča tema zaradi svojega unikatnega načina delovanja. Deluje namreč tako, da s šibkimi oz. neškodljivimi električnimi signali stimulira penis. Namen tega je, da se z električnim tokom vzpodbudi rast zdravih krvnih žil; dobro znano dejstvo je, da je za dobro in trajno erekcijo ključna dobra prekrvavitev penisa.

Eden izmed moških, ki je sodeloval pri zgodnjih testiranjih tega izdelka se je celo pošalil, da je občutek tak, kot da bi svoj ud vtaknil v električno vtičnico s šibkim tokom.

Princip delovanja se imenuje LSWT (Linear Shockwave Therapy)

, izumitelji pa se radi pohvalijo, da za razliko ostalih zdravil za ED (op. a. erektilna disfunkcija) zdravijo dejansko izvir težave, ne samo simptomov. Kaže, da je tudi statistika na njihovi strani, saj – vsaj tako trdijo lastniki znamke – Vigore pomaga v kar 80% primerih slabe erekcije. Pogoj pa je seveda, da je razlog za slabo erekcijo dejansko slaba prekrvavitev in ne kaj drugega, naprimer: starost, stres, nezdrava prehrana, izčrpanost, trema, itd.

Vigor prezgodnji izliv
Vigor je do ponovno močne erekcije pomagal tudi profesionalnemu igralcu kriketa, britancu Sir Ian Botham

Uporaba blagih električnih šokov oz. električnega toka sicer ni nič novega v medicinski stroki. Za zdravljenje žolčnih kamnov, želodčnih težav (kisline) in različnih srčnih bolezni se metode z el. tokom uporabljajo že od leta 1980. Večja ovira trenutno predstavlja strošek, saj ena 20-minutna terapija trenutno stane kar zajetnih 840,00 EUR, za dobro delovanje pa so priporočljive vsaj 4 terapije. Če bodo želeli ta izdelek približati vsaj polovici svojih ciljnih strank, bo moral ponudnik to ceno zmanjšati za vsaj 90%. Upajmo, da je tako visoka cena le odraz tega, da ponudnik izdelek še vedno testira in ga še ni pripravil za masovno proizvodnjo in prodajo.

Vigore bo, če bodo še zadnja zdravstvena in potrošniška testiranja uspešna, pomagal moškim do boljše erekcije in do izliva takrat, ko ugaja njemu (in partnerici, seveda!).