Kaj dela moške seksualno privlačne?

Seksualnost je ena izmed najbolj pomembnih lastnosti moških. Kaj naredi moškega seksi? Seksualna privlačnost ni samo zunanji izgled, so še druge stvari. Katere pa so? To, 5 sestavin moške seksualne privlačnosti bomo opisali v tem članku.

1. VIDEZ

Če vprašate moške, jim je zunanji videz ženske izredno pomemben, ko pa pridemo do njih, se velikokrat vse vrti okoli udobja. Vse prepogosto slišimo tisto »videz pri moških ni pomemben.«. Pa je, tudi ženske si izbiramo svojega moškega zaradi videza. Ni nam sicer tako zelo pomemben kot moškim, to pa ne pomeni, da se morajo moški obleči kot strašilo.
Pravzaprav je glavna razlika med nesamozavestnim in samozavestnim moškim ponavadi ravno njegov videz. Če bi se ženski približala brezdomec in moški v lepi obleki, ni važno, kako dobro miselnost in namene ima brezdomec, kako inteligenten je, ženska bi brez dvoma izbrala lepo oblečenega moškega. To ne pomeni, da morate biti vedno oblečeni, kot na modni reviji, potrebno pa je, da ste urejeni.

2. ENERGIJA

Prenekateri moški vložijo v pogovor premalo seksualne energije in zaradi tega pri ženskah ostanejo v prijateljski coni. Takšni moški pri ženski padejo na prvem testu in sicer tem, da pokažejo ženski, da jim je seksualno privlačna, da jih zanima. Ne naredijo tistega koraka med prijateljsko cono in cono romantičnih občutkov. Ženske ne bojo samo gledale, kakšne namige ji boste dajali, niti pa ni primerno riniti v njih, ker vas bodo označile za čudaka. Je pa čudaštvo vseeno boljše, kot pa da se ženska počuti nezaželjeno. Koliko seksualnosti torej izraziti? Najbolje je, da so vaše izjave močne in resne, a ne prehitre.

3. HUMOR

Mnogi moški so kot zajci, prestrašeni. Namesto, da bi rekli kakšno stvar, zaradi katere bi izpadli idiotsko, so raje tiho. Ne dajo nobene energije v to, da bi ženski zlezli pod kožo. Moški mora ženski pokazati, da se bo imela z njim lepo, to pa naredi tako, da ustvari neko prijetno, zabavno energijo. Da ima smisel za humor.
Kdo hoče biti z nekom, ki je ves čas resen? Preveč je že resnosti v naših življenjih in dobro je, da v to vnesemo malce zabave.

4. NEDOSEGLJIVOST

Nedosegljivost je nekaj, o čemer nihče ne govori, pa je absolutno potrebna. Če imate tudi vi občutek, da morate biti manj dosegljiv in na voljo, potem je to nekaj, na čemer se splača delati. Da vam dam primer psa: ko ste cel dan doma, je psu vseeno za vas. Ko pa vas ni, pes ves čas cvili in ko pridete domov, vas skoraj pomendra. Pustite torej vaši ženski, da vas malce pogreša. Ni vam treba na sms odgovoriti v roku ene minute. Fokusirajte se na svoje življenje in na svoja opravila in ji odpišite, ko boste prišli domov iz fitnesa. Ali še bolje, ko boste prišli domov, se stuširali in pojedli večerjo.

5. MOČ

Ali zavrnitev boli? Zelo.
Večina moških ob zavrnitvi čuti užaljenost in jezo, dekletu se ne približajo več. To je seveda razumlljivo, saj zavrnitev boli, vendar pa …
Recimo, da ste na zabavi in prva ženska, ki jo srečate, nje ne zanimate. Vendar pa obstaja še ena ženska, ki misli, da ste precej simpatični. Malo verjetno je, da bo prišla do vas. Boste zato dovolili, da bo prva zavrnitev ali celo prvih 10 zavračanj na vas vplivalo v tolikšni meri, da boste izpustili še eno možnost, ali pa boste uporabili svojo moč? Ne dovolite, da vas stvari takoj podrejo, tako vam vzamejo vso željo, da greste naprej.